Warning: file_exists() [function.file-exists]: open_basedir restriction in effect. File(/../../nuseo/nuseo.php) is not within the allowed path(s): (/var/www/vhosts/logos.md/public_html:/home/vhosts/logos.md/public_html:/tmp:/usr/share/pear/:/usr/share/misc/:/usr/share/php/:/usr/share/phpMyAdmin/:/usr/lib/php/:/usr/lib64/php/:/var/lib/php/:/usr/local/xpanel/suspend_domain_templates/) in /archive/index.php(453) : eval()'d code on line 8
Blog dedicat orei de religie [Arhivă] - Forumul tineretului ortodox din Republica Moldova

PDA

View Full Version : Blog dedicat orei de religie

Florina
29.11.2009, 21:21:15
Doamne ajută!

De câteva zile, am început să lucrez la un blog dedicat orei de religie. Vor să se alăture şi colegii mei, ceilalţi 2 profesori de religie de la Liceul Teoretic "Ioan Petruş" din Otopeni. Mai ales că pentru clasele a 11-a şi a 12-a nu există manuale, materialele online vor fi de un real folos. Vrem să punem la dispoziţia elevilor materiale pentru lecţii în conformitate cu programa. Eu personal predau la clasele 1-3 şi 5-7. Dacă şi alţi profesori de religie vor să se implice în proiectul nostru, îmi pot trimite mesaj privat pentru a le crea un cont.

Momentan, am pus abia câteva schiţe de lecţie, nu e nimic finalizat, aşadar, orice sugestie este binevenită!

http://www.oradereligie.megablog.ro

Florina
30.11.2009, 18:30:22
Va multumesc foarte mult pentru comentariul de pe blog, Domnule Alexandru!!!